Personen- en Familierecht

Ik ben al lange tijd gespecialiseerd in familierecht. Ook als u samenwoont en u gaat uit elkaar, kunt u bij mij terecht.

Echtscheiding
Een echtscheiding is meestal een periode van diep verdriet en rouw. Het is dan heel moeilijk om goede keuzes te maken. Hebt u kinderen, dan zijn zij de eerste zorg. Maar ook een verdeling of afwikkeling van huwelijkse voorwaarden kan heel zwaar zijn en tot problemen leiden. En dan is er ook nog de vraag of er alimentatie betaald moet en/of kan worden. Ik kan u helpen antwoorden te vinden op deze vragen en een oplossing te zoeken die het beste bij uw situatie past maar ook juridisch juist is.

Psychiatrisch patiëntenrecht
Ik sta al jaren mensen bij die gedwongen moeten worden opgenomen of opgenomen moeten blijven vanwege psychische problemen. Zit u in zo’n situatie of kent u iemand die dergelijke problemen heeft en mogelijk moet worden opgenomen? Neem dan gerust contact met mij op.

Ondertoezichtstelling/uithuisplaatsing
Soms vindt een organisatie als de Toegang of Veilig Thuis dat uw kinderen onder toezicht van Bureau Jeugdzorg moeten worden gesteld. Of deze organisaties vinden dat de kinderen tijdelijk niet meer thuis kunnen wonen. Ik help u graag om met deze situatie om te gaan en waar mogelijk zal ik verweer voor u voeren bij de rechtbank.

Waar kan ik u
mee helpen?

Stel uw vraag